|
|
Autor |
Wiadomość |
Elvis
The King
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Wto 20:49, 20 Mar 2007 Temat postu: Jak uzyskać dostęp do Strefy PUA: Metody i techniki |
|
|
Kiedy powstawało to forum chciałem, aby większa jego część była ogólnodostępna dla każdego zarejestrowanego użytkownika. Liczyłem na to, że dzięki temu będzie dużo więcej osób, ktore będą brały udział w dyskusjach i wnosiły dużo nowego na forum. Niestety, zaledwie co siódma zarejestrowana osoba udziela się na forum- reszta tylko biernie czyta- a nie taka jest idea forum. Do samego czytania macie bloga (choć i tam można zamieszczać swoje komentarze).
Wielu aktywnych użytkowników pisało, że tak nie powinno być, żeby tylko niektórzy pisali, dodawali nowe metody i teksty, a reszta tylko biernie czytala. M.in. z tego powodu postanowiłem ograniczyć dostęp do najbardziej wartościowych cześci forum, czyli "Strefy PUA: metody i techniki".
Aktualnie, po zarejestrowaniu otrzymujesz dostęp do strefy "Beginner", "Strefy PUA Field Raports" (z wyjątkiem forum "FR PUA Best Of") oraz "Strefy PUA: Dyskusje i pytania".
Strefa bardziej "merytoryczna", gdzie znajdziesz wyłącznie konkretne, sprawdzone i skuteczne sposoby uwodzenia to "Strefa PUA: Metody i techniki". Wstęp do tej strefy mają osoby należące do grupy Elvis Forum Members. Osoby należące do tej grupy mają również dostęp do forum z field raportami "FR PUA Best Of" (mogą czytać i komentować te field raporty)
Jeśli też chcesz wejść do grupy Elvis Forum Members i uzyskać dostęp do "Strefa PUA: Metody i techniki", musisz być aktywny na forum. Dostęp przyznaje admin wg wlasnego uznania.
Warunki wstępne są trzy:
-minimum 20 SENSOWNYCH postów napisanych na forum (dobrze, aby był wśród nich przynajmniej jeden field raport, choć nie jest to warunek konieczny).
-minimum tydzień stażu na forum
-przestrzeganie regulaminu forum
Jeśli znasz się już na tematyce PUA, udzielaj się w dyskusjach, opisuj metody i techniki, które stosujesz, napisz FRy- to najłatwiejdzy i najszybszy sposób na uzyskanie dostępu do "Strefy PUA: Metody i techniki".
Jeśli jesteś początkujący- nie przejmuj się, też masz szanse uzyskać dostęp. Po prostu udzielaj się rozsądnie na forum, napisz raport z podrywu (nawet, jeśli nie był on do końca udany- bardziej doświadczeni gracze pomogą Ci, podpowiedzą, co zrobileś źle)
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Elvis dnia Pią 19:43, 31 Sie 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elvis
The King
|
Wysłany: Pią 19:02, 13 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
Na forum jest dużo użytkowników, więc nie zawsze jestem w stanie szybko zauważyć, czy ktoś już spełnia warunki dostępu do Strefy PUA: metody i techniki. Jeśli uważasz, że je spełniasz (tzn. napisałes min.20 sensownych postów i min.1 FR), a mija kilka-kilkanascie dni i dostępu nie dostales, to mozesz mi się przypomnieć- wysyłając PW. UWAGA! Osoby, które napisaly 1 czy 2 posty (albo zadnego) niech nie wysylają PW z prośbą o dostęp, bo nie ma to sensu i tylko marnujecie czas (swój i mój)- warunki są dla wszystkich takie same.
Ostatnio zmieniony przez Elvis dnia Pią 19:44, 31 Sie 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elvis
The King
|
Wysłany: Wto 11:38, 28 Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Przypominam raz jeszcze- jeśli ktoś spełnia warunki, a nie dostal w ciągu kilku-kilkunastu dni dostępu, niech wysyła mi PW (PW nalezy wysylac do tylko do mnie, moderatorzy nie mają mozliwosci przyznania dostępu!). Mozna tez wybrac w gornym menu opcję GRUPY, następnie Elvis Forum Members oraz kliknąc na przycisk "dołącz do grupy"- wowczas rowniez dostanę informację, ze dana osoba, chce uzyskac dostęp- to nawet prostszy i szybszy sposób.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elvis
The King
|
Wysłany: Pią 19:45, 31 Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Od dziś zmieniłem zasady dostępu na najbardziej "merytorycznej" części forum.
Warunki wstępne są trzy:
-minimum 20 SENSOWNYCH postów napisanych na forum (dobrze, aby był wśród nich przynajmniej jeden field raport, choć nie jest to warunek konieczny).
-minimum tydzień stażu na forum
-przestrzeganie regulaminu forum
Wcześniej warunkiem było 10 postow, ale postanowiłem podnieść "wymagania"- żeby nie było zbyt łatwo. Rzeczy, które zdobywamy zbyt łatwo, mniej cenimy . Warunek tygodniowego stażu został dodany po to, żeby ktoś nie nabijał na siłę postów. Część ogólnodostępna jest już tak duża, że spokojnie można sobie tam przez tydzień "buszować". Co do 3 warunku (przestrezeganie regulaminu)- wydaje się on oczywisty, ale wolałem dla jasności go dodać.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Elvis
The King
|
Wysłany: Pon 17:05, 20 Wrz 2010 Temat postu: |
|
|
UWAGA!
W sprawie uzyskania dostępu do grupy Elvis Forum Members należy pisać od dziś nie do mnie, tylko do Defa- mianowalem go moderatorem grupy EFM i to on teraz przyznaje uprawnienia.
Jeśli zatem spełniasz warunki, które są wyżej podane,to wejdz na stronę grupy EFM:
http://www.uwodzeniekobiet.fora.pl/groupcp.php?g=726
i kliknij na "dołącz do grupy"
Dostęp powinieneś uzyskać w ciągu kilku dni. Jeśli spełniasz warunki, jestes na liscie oczekujących, a przez ponad tydzien nie utrzymales dostepu- mozesz wyslac PW z przypomnieniem (nie do mnie, tylko do Def'a)
Ponadto- przypominam, że nie wystarczy napisać 20 postów. Powinny to być posty SENSOWNE i na temat, co oznacza, że jednolinijkowce nie będą brane pod uwagę. Def będzie sprawdzał, że napisaliście rzeczywiście 20 postow, które coś wnoszą. Wskazane jest, aby wśrod tych postów były FRy.
Mały bonus- jedyny temat na forum, w którym można latwo "nabić" krótkie posty, które są zaliczane do wymaganych 20 to ten temat:
http://www.uwodzeniekobiet.fora.pl/forum-ogolne,2/do-wszystkich-forumowiczow-kliknij-koniecznie,20251.html
czyli nasza akcja charytatywna- pomożesz innym, to dostaniesz szybciej dostęp.
Dodam jeszcze, że planowane są zmiany i rozbudowa Strefy MiT oraz podniesienie wymagań dot. dostępu do tej strefy- o szczegółach bedziecie poinformowani, w kazdy razie,jedno się nie zmieni- aktywność na forum bedzie cały czas premiowana.
Ostatnio zmieniony przez Elvis dnia Śro 13:45, 22 Gru 2010, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|